Ikea alustas massvärbamist varasügisel avatavasse Tallinna kauplusesse

BNS
Copy
Ikea.
Ikea. Foto: Scanpix/ Reuters/ Olivier Pon

Ikea otsib uue värbamiskampaaniaga oma varasügisel avatavasse Tallinna kauplusesse ligi 300 uut töötajat nii müügi-, logistika-, klienditeeninduse kui ka toiduosakonda.

Kuna Ikea Tallinna kauplus on veel ehitusjärgus, loodi T1 keskusesse eraldi värbamiskontor. Umbes 100 ruutmeetri suurune ruum on sisustatud Ikea mööbliga ja imiteerib ettevõtte tavapärast töökeskkonda.

Massvärbamisega samal ajal alustas Rootsi mööblifirma ka ulatusliku värbamiskampaaniaga, mille üheks osaks on kuni 200 Ikea toolist koosnev väljapanek Tallinna eri paikades.

«Toolid sümboliseerivad iga uut töötajat, keda erinevatele ametikohtadele värbame. Ikeas toimetame põhimõttel, et kõik on olulised, kõik töökohad on võrdselt tähtsad ning iga inimest hinnatakse ja väärtustatakse. Sõnumiga «Sobime sulle» tahame julgustada Eesti elanikke Ikea meeskonnaga liituma,» ütles Ikea Eesti inimeste ja kultuuri juht Inga Keres.

Ikea kauplus avatakse Tallinna külje all Rae vallas Kurna külas. 30 000 ruutmeetri suuruses kaupluses on palju sisustuslahendusi, kohapeal kaasa ostetav kaup ning muud lisateenused – näiteks mööbli kokkupanek, kohale toimetamine, sisekujundus, mööbli planeerimine ja palju muud. Ikea Tallinna kaupluses avatakse ka 400 kohaga restoran ja laste meelelahutusala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles