Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Michelini restoranigiid toob Eestisse gurmaanid ja kaks miljonit eurot

Copy
Eesti pääsemisest Michelin Guide’i teatasid eile ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt (vasakult), EASi ja KredExi turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik ning Michelin Guide’i rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec.  FOTO: Eero Vabamägi
Eesti pääsemisest Michelin Guide’i teatasid eile ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt (vasakult), EASi ja KredExi turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik ning Michelin Guide’i rahvusvaheline direktor Gwendal Poullennec. FOTO: Eero Vabamägi Foto: Eero Vabamägi

Tänavu kevadel pälvib esimene Eesti restoran Michelini tärni. See on rahvusvaheliselt kõige kuulsam, mainekam ja pikima ajalooga toiduvaldkonna tunnustus, mida siinne turismisektor on aastaid oodanud.

«Michelini tunnustus motiveerib turiste heldemalt kulutama ja Eesti turismi strateegiline eesmärk ei ole lõputult suurendada mahte, vaid arendada kvaliteetturismi ning pakkuda huvi kallimaid tooteid tarbivale külastajale. Positiivne mõju kandub ka teistele ettevõtetele, näiteks hotellidele,» ütles Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja KredExi ühendasutuse turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik. Paljuski tänu turismiarenduskeskuse pingutustele maailmakuulus gurmaanide teejuht Eestisse jõuabki.

Tagasi üles