Õlletootja Tanker plaanib tänavu investeerida ligi miljon eurot

BNS
Copy
Tankeri kaasasutaja Jaanis Tammela.
Tankeri kaasasutaja Jaanis Tammela. Foto: Dmitri Kotjuh / Jarva Teataja

Harjumaal Jüris asuv õlletootja Tanker investeerib tänavu ligi miljon eurot ning toob turule preemium-tooted, et hakata senisest aktiivsemalt konkureerima laiemas turusegmendis.

Tanker soovib läbi tooteportfelli laiendamise tuua Eesti õlleturule tagasi põnevuse ja konkurentsi, teatas ettevõte.

Tankeri kaasasutaja Jaanis Tammela sõnul lisandub sel kuul Tankeri käsitööõlledele uus preemium-õllesari, mis koosneb neljast uuest õllest: Sauna Lager, Tume Lager, Kerge IPA ning alkoholivaba Sauna Lager.

«Kui täna on kahe suurema õlletootja turuosa umbes 90 protsenti, siis meie eesmärk on tuua Tanker mängu tugeva kolmanda tegijana, et klientide jaoks kohati igavaks muutuvat joogiturgu veidi raputada. Ma loodan, et tarbijad võtavad Tankeri uued preemium-õlled huviga vastu. Samal ajal jätkame panustamist ka meie käsitööõllede arendamisse,» märkis Tammela.

Royal Unibrew Eesti juhi Ranner Kuningase sõnul investeerib Tanker sel aastal tootmisseadmetesse ja tootearendusse ligi 1 miljon eurot.

«Tankeri õlletehas täieneb mitmete uute masinate ja tootmisseadmetega, neist olulisemad on näiteks hotellide, restoranide ja toitlustussektorile (HoReCa) suunatud vaadiõlle tootmiseks vajalikud seadmed, mis võimaldavad meil tugevdada oma jõudu selles kanalis. Suurt rõhku paneme ka müügi- ja turundustegevuse toetamisele, et Tankeri kaubamärk oleks tuntud ning tooted kõigile kättesaadavad,» lausus ta.

Kuninga sõnul jääb Tanker Royal Unibrew grupis iseseisvaks Eesti tootjaks, kelle tooted on suunatud Eesti tarbijatele. «Royal Unibrew aitab kaasa teadmiste, kontaktide, investeeringute ja distributsioonivõrguga,» lisas ta.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles