Finnair tühistab mõned üle Venemaa kulgenud kauglennud Aasiasse (1)

PM Majandus
Copy
Foto: Finnair

Venemaa õhuruumi sulgemise tõttu tühistab Finnair mõned kauglennud Aasiasse, teatas lennufirma.

Venemaa õhuruumi sulgemise tõttu peatab Finnair lennud Jaapanisse, v.a Tokyosse 2022. aasta suvehooajaks. Lisaks lükkab Finnair edasi oma uue Busani liini avamise.

Mõnede Aasia lendude tühistamise tõttu kohandatakse Finnairi Euroopa võrgustiku lennusagedusi vastavalt sellest tulenevale ümberistuvate klientide arvu vähenemisele.

Reisijaid, keda muudatused puudutavad, teavitab lennufirma isiklikult. Kliendid saavad seejärel kas muuta reisikuupäeva või muuta marsruuti, kuid kui see ei ole võimalik saavad nad küsida raha tagasi.

Käiku jäävad Finnairi igapäevaseid ühendused Bangkoki, Delhi, Singapuri ja Tokyoga, kolm iganädalast lendu Seouli, kaks iganädalast lendu Hongkongi, üks iganädalane lend Shanghaisse. Lisandub uus marsruut Mumbaisse.

«Vaatamata Venemaa õhuruumi sulgemisest tingitud pikematele marsruutidele jätkame oma peamiste Aasia sihtkohtade teenindamist ning meil on pakkuda lende suurepärastesse Euroopa ja Põhja-Ameerika sihtkohtadesse,» ütles Finnairi Balti ja ECE riikide tegevjuht Arunas Skuja. «Suvel suurendame lendude arvu üle 300 lennuni päevas.»

27. märtsil avatakse uus lennuliin Dallas Forth Worthi, 1. juunil – Seattle’isse. 

Reisid Indias asuvasse Mumbaisse hakkavad toimuma kolm korda nädalas, piletite müük algab 5. aprillist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles