DFDS toob Eesti-Rootsi liinile tagasi teise laeva

PM Majandus
Copy
Praegu sõidab Paldiski ja Kapellskäri vahel 600 reisijat ja 2000 rajameetrit mahutav kauba- ja reisilaev Sirena Seaways.
Praegu sõidab Paldiski ja Kapellskäri vahel 600 reisijat ja 2000 rajameetrit mahutav kauba- ja reisilaev Sirena Seaways. Foto: DFDS Seaways

Laevafirma DFDS toob 18. aprillist Paldiski-Kapellskäri liinile tagasi teise laeva. Täiendava kauba- ja reisijatelaeva lisandumine tähendab suuremat väljumiste arvu mõlemas suunas paremate väljumis- ja saabumisaegadega.

DFDSi laevad võtavad lisaks lastile peale ka autoga reisijaid, kelle jaoks pakuvad lisaväljumised rohkem võimalusi ja paindlikkust. 

«Tänu sellele, et DFDSi laevapark Läänemerel sai aasta alguses uhiuute laevade näol täiendust, saame naasta oma pikaajalise strateegia juurde ehk opereerida taas Paldiski-Kapellskäri liinil kahe laevaga,» ütles DFDS Eesti juht Peeter Ojasaar.

Lisaväljumisi hakkab teenindama kuni 260 reisijat ja 1800 rajameetrit mahutav kauba- ja reisilaev Patria Seaways, mis täiendab praegu liinil sõitvat kuni 600 reisijat ja 2000 rajameetrit mahutavat kauba- ja reisilaeva Sirena Seaways.

DFDS on Euroopa meretranspordi- ja logistikaettevõte, mis opereerib rohkem kui 20 liini. Ettevõtte laevadega reisib aastas üle viie miljoni reisija. Läänemerel on DFDSil nüüd üheksa laeva neljal suunal: Paldiski-Kapellskär, Klaipeda-Kiel, Karlshamn-Klaipeda, Kopenhaagen-Klaipeda. DFDSi Eesti filiaal kuulub DFDSi kontserni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles