Panama rannikul uppus põlema süttinud katamaraan, inimesed pääsesid

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Panama rannikul Porotbelo lähedal süttinud katamaraan uppus põlengu tagajärjel, inimesed pääsesid
Panama rannikul Porotbelo lähedal süttinud katamaraan uppus põlengu tagajärjel, inimesed pääsesid Foto: Kuvatõmmis Boat Watch

Viie meremiili kaugusel Portobelost Panama rannikul süttis seni teadmata põhjustel katamaraan, mis tulekahju tagajärjel uppus. Inimesed suutsid päästepaati jõuda ning nad päästeti. 

Fotod Panama ranniku lähistel seilanud katamaraani süttimisest jõudsid sotsiaalmeediasse eile. Kohaliku aja järgi kell 8.40 alanud kahjutuli oli nii äge, et seda nähti ka Rancho Juancho piirkonnast rannikult. Pealtnägijad informeerisid tulekahjust ametivõime ning päästjad siirdusid sündmuskohale, teatavad purjetamisportaalid. Paraku ei õnnestunud alust päästa ning see uppus. Kaks pardal olnud reisijat suutsid katamaraani abipaadi vette lasta ning jõudsid sellesse ümber asuda, enne kui tuli abipaati kahjustada jõudis. 

Sündmuskohale saabunud päästjad aitasid jullas ulpinud merehädalised kaldale.  Uppunud laeva nimi oli Pura Vida. Teadaolevalt on tegemist hispaania keelt rääkivate inimestega, nende ega aluse päritoluriiki ei ole Panama võimud avalikustanud. Tulekahju põhjus on teadmata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles