Circle K: nafta hinnalangus võimaldas taas langetada kütuse hindasid

Jaanus Vogelberg
, ajakirjanik
Copy
Circle K.
Circle K. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees / Scanpix

Circle K teatas, et alandas täna kütusehindu vastavalt 2 senti mootoribensiini ja 3 senti diislikütuse liitrist, kuna nafta hind on maailmaturul langenud. 

Mootoribensiini 95 miles uus hind on 1,879 eurot ja diislikütuse D miles 1,869 eurot liitri eest.

«Toornafta maailmaturu hinnad on jätkuvalt languses, mis võimaldab meil taaskord jaehindu alandada. Kütuste hind langes täna kõikides Circle K Eesti teenindusjaamades,» sõnas Circle K mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi.

Tema sõnul on tegu kolmanda hinnalangetusega lühikese aja jooksul – Circle K on jaehindu langetanud 16 sendi võrra bensiini ja 18 sendi võrra diislikütuse liitri kohta.

Kütusehindade jaemüügihindade määramisel lähtub Circle K enda teatel nii mootorikütuste sisseostuhindadest, riiklikest maksudest ning kohalikust konkurentsis.

Vene kütust ei müü

Circle K ei osta, müü ega vahenda Venemaal ega Valgevenes toodetud mootoribensiine ega diislikütust. Mootoribensiinid ja diislikütused tulevad otse Euroopa Liidus asuvatest rafineerimistehastest ning tarnetes häireid ettevõtte sõnul pole. 

Ettevõtte peamine kütusetarnija, Orleni rafineerimistehas Leedus on kinnitanud, et alustas toornafta sisseostu ettevõttelt Saudi Aramco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles