IT- ja tehnoloogiaettevõte Yolo – töökoht inimesele, kes tahab teha midagi suuremat

Copy
Foto: Rene Lutterus

Rahvusvaheline IT- ja tehnoloogiaettevõte Yolo Group sai alguse online-pokkeritoote ehitamisest, täna tegeletakse mängu-, kasiino-, fintech-, blockchain- ja mitmes muus sektorites. Yolo on ainulaadne rahvusvaheline meelelahutuskeskus, kes ootab oma kirevasse meeskonda uusi talente.

„Yolo ühendab inimesi, kellele meeldib teha midagi uut, ägedat ja teistmoodi. Meil on väga inspireeriv keskkond,” ütleb Yolo Groupi tegevjuht Maarja Pärt, kes liitus ettevõttega 12 aastat tagasi praktikandina. Maarja on suurepärane näide, kuidas üks ettevõte oma töötajaid väärtustab ning võimaldab karjääri nii horisontaalses kui ka vertikaalses vaates.

Peainsener Margus lisab, et kui tema Yologa liitus, oli ettevõttes vaid 20 töötaja ringis. Tänaseks, 6 aastat hiljem on grupi töötajate arv ligi 1000 ning esindusi mitmes riigis. Kasv on olnud tõepoolest väga kiire. Yolo eripära on kasvada koos keskkonnaga ning põhimõttel, et kogu ettevõtte ökosüsteem toimib suuresti tänu iseendale. Kuna enamik süsteeme ja tooteid ehitatakse algusest peale ise ning kolmandatakse osapooltele toetutakse äärmiselt vähe, annab see ühelt poolt vabaduse mõelda suurelt ja julgelt, teisalt hindamatu kogemuse olla iga põneva toote sünni juures algusest valmimiseni.

Yoloneride südames on tehnoloogia, mis on edasiviiv jõud ja edu võti

„Meil on palju tooteid, igaühel oma nägu ja see nägu väljendub ka tehnoloogilise stacki osas. Eestis pole palju ettevõtteid, kus saab kasutada nii laia valikut tehnoloogiat,” nendib Margus. „Meil on Node.js ja programmeerimiskeel Elixir, mida Eestis väga palju ei viljeleta. Meil on React, Next.js, Pixi.JS, .NET, Java, Rust, Haskell... tavaliselt valime tehnoloogia vastavalt tootele. Ja kui mõni tööriist ei ole piisavalt hea, teeme ise ja paremini!”

Yolo Group teeb koostööd suurte organisatsioonidega nagu Arsenal FC, Southampton FC, aga ka inimestega nagu Baruto. „Saatsime koos ESTCubega bitconi kosmosesse,” toob Maarja näite. „Meile meeldib teha asju, mis on piiridest väljaspool! Ja selleks otsime tugevaid arendajaid, kellega on lihtne koostööd teha ning kes mõistavad meie äri ja protsesse.”

Yolo - You only live once!

Yolo esindab lihtsat põhimõtet, mida rakendatakse nii äris kui ka tööandjana – sul on ainult üks elu, võta sellest parim, unista suurelt, võta riske, tee oma hullud ideed teoks ja naudi protsessi! Töö peab olema nauditav ja lõbus, muidu ei teki progressi ning töö pole pooltki nii tulemuslik.

„Yolos töötamine on võimalus viia ellu oma karjääri ambitsioonid ning olla osa millestki väga vägevast. See on võimalus näha ja teha iga päev midagi uut!” ütleb Yolo Groupi juhtivarendaja Mikk. „Iga meie homme on täiesti erinev eelmisest päevast. Ootame ambitsioonikaid ja tarku inimesi, kes tahavad olla osa millestki suuremat ja ägedast. Yolo tähendab vabadust püüelda oma unistuste poole.”

Loe Yolo Groupist lähemalt aadressilt www.yolo.com ja leia oma unistuste töökoht careers.yolo.com!

Copy
Tagasi üles