Maailma suurim äritarkvara tarnija peatab äri Venemaal

PM Majandus
Copy
SAPi juht Christian Klein.
SAPi juht Christian Klein. Foto: Scanpix/ REuters/ Uwe Anspach

Maailma suurim äritarkvara tootja SAP peatab tegevuse Venemaal ning eraldab Ukrainale miljon eurot humanitaarabiks. 

«Nagu ülejäänud maailm, jälgime ka meie sõda Ukrainas õudusega ning mõistame sissetungi tugevalt hukka. See on ebainimlik ja põhjendamatu rünnak demokraatia ja inimsuse vastu. Selle tulemused mõjutavad meid kõiki. Venemaa vastu kehtestatud majandussanktsioonid on oluline vahend rahu taastamiseks. Me peatame Venemaal kogu äri vastavalt üldistele sanktsioonidele ning lisaks peatame SAP toodete ja teenuste müügi kogu riigis,» ütles  SAP tegevjuht Christian Klein.

Ettevõtte juht kinnitas, et SAP eraldab Ukrainale miljon eurot humanitaarabiks ning on lisaks valmis pakkuma oma lahendusi Punasele Ristile ning ÜRO Pagulaste Ülemvoliniku Ametile ning teistele organisatsioonidele.

SAP tarkvaralahendused saavad aidata organisatsioonidel põgenikke registreerida, koordineerida vabatahtlike tegevusi ning muid ressursse. Mõnedes Euroopa riikides pakub SAP samuti oma vahendeid humanitaarabi liigutamiseks ladudest pagulaste majutuskohtadesse.

Ettevõtte toetab oma kõiki töötajaid Ukrainas pakkudes neile majanduslikku ja logistilist tuge vajadusel riigist lahkumiseks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles