Viking Line kehtestab piletihinnale lisatasu

BNS
Copy
Foto: Niclas Nordlund via www.imago-images.de

Viking Line võtab kasutusele kütuse lisatasu kõigil liinireisidel ja kruiisidel, mis broneeritakse tänasest kuni 31. augustini.

Enne 10. märtsi ostetud piletitele täiendavat kütusetasu ei lisata, kui broneeringus ei tehta muudatusi, teatas Viking Line. Kui broneeritud reisi eest ei tasuta varem kui sadamas reisile registreerimisel, lisandub hinnale samuti kütuse lisatasu.

«Kütusehinnad on pärast Venemaa tungimist Ukrainasse oluliselt kasvanud. Paljud tööstusharud, sealhulgas laevandus, kannatavad tõsiselt. Oleme sunnitud selle erakorralise meetme kasutusele võtma, sest kütusehinnad on lühikese ajaga oodatust palju kiiremini tõusnud. Kuna ettevõtte finantsolukord on pikalt kestnud pandeemia tõttu pingeline, ei saa me muude lisandunud kulude kõrval enam kütuse lisatasu kehtestamiseta hakkama,» ütles Viking Line'i müügidirektor Kaj Takolander.

Tallinna–Helsingi, Helsingi–Stockholmi, Helsingi–Mariehamni, Turu–Mariehamni, Mariehamni–Stockholmi ja Mariehamni–Kapellskäri ühe suuna reisile lisandub lisatasu 1 euro ja 90 senti. Helsingi–Stockholmi ja Turu–Stockholmi ühe suuna lisatasu on 2 eurot ja 90 senti.

Ukraina abisaadetistele, pagulastele ja nende saatjatele on sõit Viking Line'iga tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles