Nördinud klient: kontsert jäi ära, aga piletirahast sain tagasi ainult osa

Tarbija24
Copy
Kontsert
Kontsert Foto: Madis Sinivee

Postimehele kirjutas nördinud lugeja, kes plaanis märtsi lõpus minna Live Nation Entertainmenti korraldatud Disclosure kontserdile, mis paraku ära jäi. Piletid lubati küll tagasi osta, kuid tagasi sai ta ainult osa summast.

Kolm Disclosure kontserdi piletit maksid Piletilevi lehelt ostes kokku 179,70 eurot. Jaanuari lõpus aga selgus, et kontsert jääb ära. «Kontsert jäi ära samal põhjusel, miks enamik kontserte praegusel ajal Euroopas ära jääb – erinevates riikides kehtivad Covid-19 tulenevad piirangud,» selgitas asja kontserdikorraldaja Live Nation promootor Raimond Põldmaa.

179,70 eurost kanti kliendile tagasi aga ainult 161 eurot ja 10 senti. Ehk siis jäi 18 eurot ja 60 senti ärajäänud kontserdi eest tagastamata. Piletilevi esialgse selgituse kohaselt jäi tagasi saamata agenditasu ning Piletilevi internetipoe tasu.

«Mis agenditasust te räägite, kui üritust ei toimu? Ma mōistaks seda, kui ma ei saaks mingil isiklikul pōhjusel üritusele minna ja sooviks piletid tagastada, aga hetkel olete te mulle piletid müünud üritusele, mida ei toimu ja ma pean ikkagi osaliselt selle ürituse eest maksma,» oli lugeja Piletilevi peale nördinud.

Põldmaa sõnul on viga tekkinud uuest müügipraktikast ning tagastatud summa erinevus saab korvatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles