Baltikumi kuulutuste äri annetab ukrainlaste võitluse toetuseks 300 000 eurot

PM Majandus
Copy
Pension tõuseb ligi 8 protsenti.
Pension tõuseb ligi 8 protsenti. Foto: Mihkel Maripuu

Baltikumi kuulutuste äri Baltic Classifieds Group, kuhu kuuluvad ka eestlastele tuntud auto24.ee, KV.ee, City24.ee ja Osta.ee, annetab 300 000 eurot, et toetada ukrainlaste võitlust vabaduse ja vabariigi eest.

Ettevõte ja tema töötajad on inspireeritud Ukraina julgest vastupanust Venemaa agressioonile. Vähim, mida erasektoris toimetavad ettevõtted täna teha saavad, on toetada Ukrainat inimelude päästmisel, kuna sealne sõda käib ka meie väärtuste ja vabaduse eest.

Ettevõte on tänaseks annetatud heategevusorganisatsioonidele Punane Rist  100 000 eurot ning mitte-tulundusühingule Blue & Yellow  samuti 100 000 eurot. Blue & Yellow on toetanud Ukrainat alates 2014. aastast, mil sõda Ukrainas puhkes.

Ettevõte kavatseb lähinädalatel annetada täiendavalt 100 000 eurot teistele organisatsioonidele, kes tegelevad kodumaalt lahkuma ja sõjatsoonist põgenema sunnitud tsiviilisikutega.

«On väga oluline, et Ukraina teaks, et ta pole üksi. Sõda Ukrainas on ühtlasi sõda Euroopa piiride ja vabaduse pärast. Nii väiksemate kui ka suuremate toetustegevustega näitame, et oleme ukrainlaste jaoks olemas,» märgib ettevõte. 

Baltic Classifieds Group (BCG) on Baltikumi kuulutuste äri, mis omab ja haldab kahtteist juhtivat kuulutuste portaali Eestis, Lätis ja Leedus. Eestis haldab BCG kuulutusteportaale auto24.ee, KV.ee, City24.ee, Osta.ee ja Kuldne Börs.ee.

Baltic Classifieds Group läks Londoni börsile 2021. aasta juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles