Selgus Lidli poodide avamise päev (2)

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Sellise Lidli kaupluse nagu Tallinnas saavad ka saarlased.
Sellise Lidli kaupluse nagu Tallinnas saavad ka saarlased. Foto: Lugeja foto

Saksa odavpoekett Lidl teatas kauaoodatud uudise:  3. märtsil avatakse samaaegselt üle Eesti kaheksa kauplust – Tallinnas, Tartus, Narvas ja Pärnus. 

Lidl on Eestisse investeerinud üle 80 miljoni euro ja loonud üle 1000 uue töökoha. Kõik Lidli kauplused Eestis on avatud iga päev kell 8.00-22.00, teatas Lidl. 

Neljapäeva, 3.märtsil kell 8.00 avatakse järgmised Lidli kauplused: 

Foto: Kuvatõmmis.

Lidli kodulehel olevates avamispakkumistest nähtub, et hinnad on head: nii pakutakse värsket kurki 0,99-eurose kilohinnaga, Berraomi jahvatatud kohvi 500g pakk maksab 0,95 eurot, banaanikilo 0,45 eurot.

Lõhefilee kilo saab kätte 6,99 euro eest, tomatikilo 0,99 euroga.

Avamistseremoonia ja lindilõikamine toimub üheaegselt 3. märtsil vahetult enne kõigi kaupluste pidulikku avamist kell 8 hommikul. Lidli kaupluste avamisel osalevad Saksamaa suursaatkonna, Saksa-Balti Kaubanduskoja ja kohalike omavalitsuste esindajad ning Lidli piirkonnajuhid.

Kaheksa esimese kaupluse avamine paneb aluse Lidli laienemisele üle Eesti, teatas ettevõte.  Koos kaupluseketi arendamisega on Lidl investeerinud ka erinevatesse kohalikesse taristuprojektidesse ja keskkonda. Tartus Annelinnas on Lidl välja ehitanud uue Kalda tee ja Kaunase puiestee ristmiku. Pärnus on loodud uus tee Papiniidu piirkonda. Ka Tallinnas ja Narvas on Lidl andnud olulise panuse linnakeskkonda – loonud puhkealasid, ehitanud uusi teid ning istutanud poodide ümbrusesse ligi 7000 puud ja põõsast.

Meelespea Lidlis ostlemiseks

  • Lidli kauplused on avatud iga päev 8.00-22.00.
  • Tagamaks turvalist ostukeskkonda ja sotsiaalset distantseerumist, piiratakse avamisperioodil kauplustes klientide arvu – kauplusesse pääseb ainult ostukäruga ning korraga kuni 200 inimest.
  • Parkimine Lidli parklates on parkimiskella alusel 1,5 h tasuta, avamisnädalal on parkimine klientidele piiramatult tasuta.
  • Lidlis on kasutusel elektroonilised hinnasildid, mis asuvad toodete kohal.
  • Iganädalased sooduspakkumised kehtivad Lidli kauplustes esmaspäevast kolmapäevani ja neljapäevast pühapäevani. Sooduspakkumisega toodete arv on piiratud.

E-kinnistusraamatu andmetel kuulub Lidlile Eestis 19 kinnistut Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Narvas ja Jõhvis.

Lidl on Saksamaa odavkaupluste kett, mis asutati 1930. aastal. Kett on osa Schwarzi jaekaubanduse kontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis. Lidl tegutseb üle maailma 32 riigis ning haldab 11 550 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 30 riigis.

2016. aastal avas Lidl 15 kauplust Leedus ning samapalju kauplusi avati ka 2021. aasta 7. oktoobril Lätis.

Jaekontserni Schwarz Grupi käive 2020. aastal oli 125,3 miljardit eurot.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles