Pipedrive sai kokku maagilise arvu kliente

Carl-Robert Puhm
, majandusajakirjanik
Copy
Pipedrive
Pipedrive Foto: Pipedrive

Eesti päritolu müügitarkvarafirma Pipedrive tähistas sel nädalal järgmise verstaposti täitumist, kui ettevõttega liitus 100 000. klient.

«Pipedrive on viimase üheteistkümne aasta jooksul läbinud pika tee, ehitades üles suure ja eduka äri, mille peamiseks eesmärgiks on toetada ettevõtete kasvu. Järgmises kasvufaasis jätkame hoogsalt investeerimist oma meeskonda ja tooteinnovatsiooni, et tulla välja veelgi laiema tootespektriga, mis toetaks eelkõige väikeettevõtete erivaid tuluteenimise üksuseid,» kommenteeris Pipedrive’i tegevjuht Dominic Allon.

Fakte Pipedrive'ist

  • Ettevõtte üheks esimeseks investoriks oli tuntud korvpallur Shaquille O’Neal
  • Pipedrive’i kasutab 100 000 müügimeeskonda enam kui 175 riigis
  • Kliendid on platvormi kaudu saatnud enam kui 200 miljonit e-kirja ja teinud rohkem kui 15 miljonit telefonikõnet
  • Müügiplatvorm on aidanud hallata enam kui 15 miljonit müügivihjet ja 200 miljonit võimalikku müügiprotsessi
  • Keskmiselt iga kolmas müügiprotsess Pipedrive’is jõuab tehinguni
  • Müügikokkulepe sõlmitakse keskmiselt iga kahe sekundi järel

Järgmises neli aastat kestvas kasvufaasis keskendub Pipedrive peamiselt tooteinnovatsioonile, tuues turule täiesti uued turundajatele ja projektijuhtidele suunatud tooted, teatas ettevõte pressiteates. Lisaks jätkatakse strateegiliste integratsioonide ehitamist tarkvaraga, mis on olulised eelkõige väikeettevõtetele äri kasvatamiseks.

Hiljuti teatas Pipedrive, et on loonud integratsioonid rakendustega Zoom, Google Meet, Quickbooks, Xero, Trello, Monday, Microsoft Teams ja Zendesk.

Mis ettevõte on Pipedrive?

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte. 2020. aasta lõpus omandas ettevõttes enamusosaluse Vista Equity Partners, mille tulemusena tõusis Pipedrive'i väärtus 1,5 miljardile dollarile.

Pipedrive’i müügitööriistu kasutab ligi 100 000 ettevõtet üle 175 riigis. Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Berliinis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas.

Ettevõttes töötab üle 900 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles