Selveri juht presidendi tunnustusest: see on suur au, juht on ka inimene (1)

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
19.01.2022 Tallinn Selveri juht Kristi Lomp Järvekeskuse Selveris. Foto:Sander Ilvest/Postimees
19.01.2022 Tallinn Selveri juht Kristi Lomp Järvekeskuse Selveris. Foto:Sander Ilvest/Postimees Foto: Sander Ilvest

«See on suur tunnustus, ei saa salata, et ka suur üllatus,» lausus Selveri juht Kristi Lomp vastuseks õnnesoovidele. Ta kuulis ajakirjanikult, et on saanud presidendilt riikliku tunnustusena teenetemärgi.

Lomp lisas, et suure organisatsiooni edu on selle organisatsiooni erinevate üksuste ja tahkude koostöö. Kuid loomuliult on see positiivne meeldetuletus ja tunnustus ka talle isiklikult. «Tunne, et asju, mida sa teed, on märgatud,» lausus Lomp.

Lomp tõdes enda isikust lähtudes, et juhid ei vajagi igapäevast ja tihedat tunnustust, kuid isiklikul tasandil on meeldiv, kui on sihte seatud ja seda märgatakse. «Juht on ka inimene,» ütles ta.

Mis võiks tema hinnangul olla sellise riikliku tunnustuse põhjuseks?

Lomp pakkus, et tõenäoliselt ajaolu, et nad ei ole tööd teinud vaid ettevõtte raames ja huvides, vaid olnud ka ühiskondlikult aktiivne. Seda nii laste ja noorte ning spordi toetamisel, põllumajanduse toetamisel. «Meil on laiem ühiskondlik haare,» lausus ta.

Lombi sõnul ei ole oluline mitte tulemuse saavutaminemine iseenesest, vaid see, kuidas seda tulemust saavutatakse. Kui üldine mulje on sageli selline, et kaubandus käitub jõupositsioonil, siis Selveri jaoks on Lombi kinnitusel oluline, et ka lepingu- ja koostööpartnerid oleksid rahul.

Presidendi kantselei teates märgitakse, et Kristi Lomp on aidanud Selveril olla viimastel aastatel Eesti konkurentsivõimeline jaekaubandusettevõte ning toetanud arvukalt spordi- ja kultuuriüritusi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles