3000 töötajat koondanud Tallink korraldab massvärbamise (1)

PM Majandus
Copy
Tallinki uus laev MyStar, mida ehitatakse Rauma laevatehases Soomes.
Tallinki uus laev MyStar, mida ehitatakse Rauma laevatehases Soomes. Foto: Sander Ilvest

Laevafirma Tallink alustab ulatuslikku värbamiskampaaniat ligi 500 vaba ametikoha täitmiseks Eestis. Pandeemia esimesel aastal koondas ettevõte üle 3000 töötaja. 

Tallink Grupp alustab sellest nädalast ulatuslikku värbamiskampaaniat ligemale 500 vaba ametikoha täitmiseks kontserni Eesti lipu all seilavatel laevadel, ettevõttele kuuluvates hotellides ja restoranides enne saabuvat kevad-suvist kõrghooaega.

Tallink ootab ettevõttega kohe liituma erinevate valdkondade spetsialiste ja tegijaid, alates elektrimehaanikutest ja madrustest tehnilise laevapersonali koosseisu kuni stjuardesside ning baarmenite ja baaridaamideni klienditeenindusrollidesse.

«Viimase paari aasta jooksul oleme pidanud paljudele headele kolleegidele head teed ütlema, kuna reisipiirangute tõttu ja pidevas kinni-lahti maailmas polnud meil reisijate ja külastajate vähesuse tõttu nii paljudele tööd pakkuda, kui enne pandeemia algust,» sõnas Tallink Grupi personali- ja kliendikogemuse juht Age Vanajuur.

Nüüd, kui pandeemiaolukord on muutumas ja piirangud kadumas, on neil vaja kiirelt oma ridadesse abikäsi, lisas Vanajuur. «Senised kolleegid, kes viimaste aastate jooksul meie juurest lahkuma pidid, on meie käest saanud kutse Tallinkisse tagasi tulla ja kes sai, see tuli. Paljud aga on juba edasi liikunud ja seetõttu ongi meil täna vaja veelgi laiemalt ringi vaadata,» selgitas ta.

Tallink otsib oma meeskonda nii meremehi ja -naisi, tehnilisi spetsialiste kui ka erinevate klienditeenindusvaldkonna kogemustega inimesi kõikidest Eesti nurkadest.

Tallink võimaldab laevatöötajatele lisaks töövahetustele ka vahetuse ajal tasuta majutuse, toitlustuse ja tööriietuse. Lisaks pakutakse konkurentsivõimelist palka, põnevat rahvusvahelist töökollektiivi, motivatsioonipaketti ja piiramatult arenguvõimalusi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles