Wisercat on IT-ettevõte, mille haare ulatub üle maailma. Ettevõte avab uksed innovatsiooniliste lahendusteni, millest kliendid seni veel unistadagi ei osanud. Seda kõike võimaldab teha mahukas kogemustepagas ja tipptasemel meeskond, kuhu võid kuuluda ka Sina.

Wisercat on alates 2009. aastast viinud tarkvaralahendused uuele tasemele, tehes innovaatilisi projekte klientidele üle maailma. Täna asuvad ettevõtte kontorid Eestis ja Valgevenes. Kokku töötab Wisercatis 90 spetsialisti ning ettevõte kasvab jõuliselt. Möödunud aastal pärjati ettevõte Gaselliettevõtte tiitliga. Gaselliettevõtted on kasvatanud kolme aasta jooksul käivet ja kasumit enam kui 50 protsendi võrra, loovad juurde uusi töökohti ja on paindlikud, kiired ja julged kiiresti arenevad ettevõtted. Vaid alla 1 protsendi Eesti ettevõtetest on gasellid ja Wisercat on nüüdsest üks neist.

Ettevõtte klientide nimekiri on muljetavaldav – muuhulgas kasutavad Wisercat meeskonna teenuseid näiteks SAP, ABBYY, JinglePay NeoBank, Elering, Saksamaa suurim autotootja, Eesti riik ja paljud teised suured nimed. Tänu suurtele klientidele eri valdkondadest, on ettevõtte meeskonnal tugev taust, oskused ja teadmised leidmaks igale kliendile parimad innovaatilised lahendused, mis aitaks neil töötada targemalt. „Eesti meeskonna peamiseks fookuseks on muuta riigi toimimine läbi nutikate e-teenuste kodanike jaoks lihtsamaks ja kiiremaks ning toetada erasektori projekte finantssektoris,“ selgitab Wisercat Estonia juht Vassili Ljahhovets.

Töö, kus on vabadust

Wisercat pole tavaline IT-ettevõte – see on platvorm tegemaks maailmatasemel uuenduslikku tööd samaväärsete tingimustega keskkonnas. Ettevõttes puudub liigne bürokraatia ning spetsialistidel on omal vabadus otsustada oma töö ja valikute üle. Nii tunneb iga liige oma panust Wisercati eduloos ning paremini lõimunud ühiskonna loomisel. Kõike seda toetavad firmasisesed arenguvõimalused koolituste ja tugeva tiimi näol.

Ent hea töösuhe pole vaid töötajapoolne panustamine. Seepärast pakub Wisercat lisaks paindlikule tööajale, kaugtöövõimalusele ja motiveerivale töötasule oma spetsialistidele ka põhjalikku tervisekindlustust, sportilikku tiimikultuuri ning peab meeles ka isiklikel tähtpäevadel. Mis kõige tähtsam – meeskond on piisavalt väike, et olla paindlik ning tunda igaühe panust.

Hetkel on ettevõte otsimas oma meeskonda nii projektijuhti, IT analüütikuid, arendajaid kui testijaid. Võta ühendust ja saada oma CV meie kodulehel https://wisercat.eu/company/careers/.

Copy