Solita on kiirelt kasvav IT-ettevõte, mis töötab rahvusvaheliste klientidega. Rahvusvaheline äri võimaldab Solita tipp-spetsialistidel kasutada modernsemaid lahendusi ja tehnoloogiaid ning töötada suurte organisatsioonidega. Nüüd on võimalus kahe valdkonna spetsialistidel selle edulooga ühineda.

Tänaseks on ettevõte tegutsenud üle 25 aasta, Eestis neli aastat ning siinses meeskonnas töötab 30 spetsialisti. Käesoleval aastal on ettevõttel plaanis palgata juurde veel 500 töötajat rahvusvaheliselt ja 15 uut spetsialisti siin Eestis. Sama agressiivselt kasvab ka Solita käive ja kasum. Vaatamata peadpööritavale edusõidule ei ole tegu startupiga, vaid stabiilse, pika ajaloo ja kogemustepagasiga ettevõttega, mis pakub suurepäraseid võimalusi end töötades järgmisele tasemele arendada.

Ole homne tipptegija!

Solita Eesti tiim otsib hetkel endaga liituma kahe valdkonna tipp-spetsialiste: seenior .net developer’e ja data engineer’e. Uusi töötajaid ootab põhjamaine töökultuur, toetav meeskond, põnevad projektid ning mitmed lisahüved. Mis aga peamine – tööd saab teha keskkonnas, mis võimaldab pidevalt areneda ja kasvada. Ettevõttes on tiimidel suur vabadus otsustada ise enda tegevusi, mis aitab vormida tänastest spetsialistidest homsed tippspetsialistid.

Solita ainulaadne portfoolio ühendab endas strateegilist konsultatsiooni, teenusedisaini, tarkvaraarendust, analüütikat, andmeteadust, pilvetehnoloogiaid ja veel palju põnevaid valdkondi, kus on võimalik spetsialiseeruda. Lisaks on ainulaadne võimalus töötada tiimis, millel on suur andmesüsteemide arendamise ja rakendamise kogemus.

Ettevõte korraldab regulaarselt uutele spetsialistidele Solita akadeemiat, kus värsked talendid saavad omandada kahe kuu jooksul uusi teadmisi ning seejärel asuda tööle valdkondadesse, kus oma olemasolevaid ja äsja omandatud teadmisi koheselt rakendama hakata. See sobib hästi ka oma karjääri alustavatele IT-spetsialistidele.

Tule vaata lähemalt Solita tegemiste ja vabade positsioonide kohta Solita kodulehelt ja tee hüpe parema tuleviku poole.

Copy