Veriff hellitab oma töötajaid täiendava kuuenädalase tööpausiga

PM Majandus
Copy
Veriffi kontor.
Veriffi kontor. Foto: Jake Farra

Tehnoloogiaettevõte Veriff pakub töötajatele kuue nädala pikkust tööpausi, et nad saaksid vaimselt ja füüsiliselt puhata ning naastes oma karjäärile uut hoogu anda.

Kuuenädalase pausi saavad kõik töötajad, kel tööstaaži ettevõttes vähemalt kolm aastat. Tegemist on täiendava hüvega lisaks puhkuse- ja juba pakutavatele lisa tervisepäevadele.

Veriffi õpi- ja töötajakogemuse juhi Piret Saagi sõnul on kolm aastat idu- või kasvuettevõtte puhul paras aeg töötajatele täiendava tööpausi pakkumiseks. Ennekõike näeb ta selles võimalust töötajatel astuda igapäevatööst eemale, puhata nii vaimselt kui füüsiliselt, et siis tagasi tööle naastes oma karjäärile uus hoog anda.

«Kõik vähemalt viimased kolm aastat Veriffis töötanud inimesed on näinud ettevõtet väga erinevatel aegadel ja olukordades, nii headel kui rohkem väljakutsuvamatel perioodidel. Täiendava kuuenädalase tööpausiga julgustame neid võtma aega iseendale, et veelgi toetada iga meie töötaja personaalset arengut ja karjääriteed ettevõttes,» rääkis Saag.

Veidi pikem tööpaus teatud aja tagant toetab vaimset tervist, võimaldab täielikult pühenduda endale, oma lähedastele, mõnele hobile või panustada mõnele muule hingelähedasele projektile, mida seni pole ette võtnud.

Veriffi õpi- ja töötajakogemuse valdkonnajuht Piret Saag

Töötaja saab võtta kuue nädala pikkuse tööpausi iga kolme tööaasta järel ja see tuleb välja võtta tervikuna. 

Täna töötab Veriffi rahvusvahelises meeskonnas Tallinnas, Tartus, New Yorgis, Londonis ja Barcelonas pea 400 inimest. Tallinna järel on Veriffi suurim kontor New Yorgis. Möödunud aastal kasvas Veriffi globaalne tiim üle 40 protsendi, Ameerika Ühendriikides meeskonna arv kahekordistus.

Veriff on globaalne tehnoloogiaettevõte, mis võimaldab organisatsioonidel luua usalduse oma klientidega, kasutades selleks tarka, täpset ja automatiseeritud isikusamasuse tuvastamise online-lahendust. Veriffi otsustussüsteem analüüsib sekunditega tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Ettevõtte tehnoloogia suudab tuvastada üle 10 000 isikut tõendava dokumendi enam kui 190 riigist.

2015. aastal Kaarel Kotkase asutatud Veriffi kliendid on rahvusvahelised ettevõtted peamiselt finantstehnoloogia, krüpto- ja liikuvuse sektorist. Ettevõte on investeeringutena kaasanud pea 200 miljonit dollarit; teiste seas kuuluvad investorite hulka Accel, Alkeon, IVP, Mosaic Ventures, Nordic Ninja, Tiger Global, Y Combinator, Taavet Hinrikus jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles