Narvalasi hakkab sõidutama Go Bus

BNS
Copy
Narvas hakkavad teenindama Go Bus bussid.
Narvas hakkavad teenindama Go Bus bussid. Foto: Joakim Klementi

Alates 1. veebruarist hakkab Narva linna avalikke bussiliine teenindama Go Bus, kes toob liinidele ühtlasi 20 uut MAN Lion’s City gaasikütusel sõitvat bussi.

Go Busi nõukogu liige Tiit Pruuli sõnul hakkab ettevõte uute liinile tulevate bussidega pakkuma mugavat ja keskkonnasõbralikku bussiteenust.

«Uus bussiajastu ei väljendu ainult kaasaegses sisus ja väljanägemises, vaid ka puhtamas linnaõhus ja väiksemas keskkonnajäljes. On selge, et me ei saa lahendada üleöö globaalseid kriise, aga me saame astuda väikseid samme tervema keskkonna poole nagu uuel nädalal sõitmist alustavad gaasibussid,» kommenteeris Pruuli pressiteates.

Uutes madalapõhjalistes bussides on kliimaseade, mis tagab paraja sisetemperatuuri nii suvel kui talvel. Isekohti on bussides 31 kuni 35, koos seisukohtadega on ruumi sajale reisijale.

Seni Narva linnaliinibussides kasutusel olevad ühiskaardid kehtivad edasi ka Go Busi bussides ning sõiduplaanides muudatusi seoses uute bussidega ei tule.

Alates 1. veebruarist Narva linna liinidele tulevad 20 uut gaasibussi jäävad narvakate käsutusse kaheksaks aastaks. Lisaks hakkab Go Bus veebruarist teenindama Sillamäe linnaliine ning alates 1. juulist Jõhvi ja Narva piirkonna maakonnaliine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles