Laevaühendus Tallinna ja Stockholmi vahel katkeb

PM Majandus
Copy
Baltic Queen siirdub kolmeks nädalaks korralisse hooldusse.
Baltic Queen siirdub kolmeks nädalaks korralisse hooldusse. Foto: Konstantin Sednev/Postimees

Täna katkeb kolmeks nädalaks Tallinna ja Stockholmi vaheline laevaliiklus.

Tallink Grupi laev Baltic Queen siirdub täna õhtul korraliseks hoolduseks Soome, Naantalisse ja naaseb liinile 18. veebruaril. Senikaua ei toimu Tallinna ja Stockholmi vahelist laevaühendust, ütles Tallinki kommunikatsioonijuht Katri Link.

Stockholmi saab sõita kas Helsingi kaudu või võib valida sihtpunktiks Kapellskäri, kuhu väljuvad laevad Paldiskist.

Baltic Queen teeb Turus läbi korralise tehnohoolduse, mis vältab kavakohaselt 27. jaanuarist kuni 9. veebruarini. Liinile naaseb laev plaanikohaselt reedel, 18. veebruaril, üle päeva väljumistega Tallinnast ja Stockholmist.

Dokkimise käigus läbib laev mitu tehnilist uuendust, samuti tehakse veealuse korpuse hooldustöid, muu hulgas vööri sõukruvide hooldus ja labade vahetus, vööri sõukruvide ja CPP-tihendite vahetus, võllitihendite vahetus, veealuse korpuse klappide, pumpade ja jahutite hooldus ning EnergoProFin seadmete paigaldus laeva energiatõhususe parandamiseks ning kütusekulu optimeerimiseks.

Lisaks tehnilistele töödele värskendatakse laeva reisijatealasid. Vahetamisele lähevad reisijateala trepihallide, treppide ning mõne baari ja restorani põrandate vaipkatted ning tehakse ka väiksemaid plaanilisi remonditöid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles