Saarte Liinid vabastas staažika juhatuse esimehe ametist

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Villu Vatsfeld.
Villu Vatsfeld. Foto: Gunnar Siiner/Saarte Hääl

Riigile kuuluv sadamate operaator Saarte Liinid otsustas alates märtsist ametist tagasi kutsuda ettevõtte juhatuse esimehe Villu Vatsfeldi, kes töötas ettevõttes üle 17 aasta.

«Nõukogu on ettevõtte juhtimisega üldjoontes rahul, kuid uue arengukava koostamise pikal teel oleme jõudnud järelduseni, et AS Saarte Liinid juhtimine vajab värsket pilku ja käiguvahetust,» märkis Saarte Liinide nõukogu esimees Jaano Vink.

«Eelmine aasta lõppes Saarte Liinidele numbriliselt väga hästi, kuid igapäevase majandamise kõrval on juhatusel oluline ülesanne vaadata loovalt ettepoole ning teha täna otsuseid, mille vilju saab nautida alles homme ja ülehomme,» lisas Vink selgituseks.

2012. aastal Saarte Liinde juhtima asunud Vatsfeld ütles omalt poolt, et mõistab nõukogu otsust. «Nõukogu seisukohad ja otsus on selged ning arusaadav on ka see, et uute visioonide elluviimiseks on vaja uusi inimesi,» nentis pikaaegne juht.

Oma ametiaega luges Vatsfeld tulemusrikkaks. «Olen pühendanud regionaalsete sadamate arendamisele suure osa oma elust ja Saarte Liinide tulemusi vaadates teinud seda edukalt. Kuna olen inimeste ja kogemuste usku, siis tahan igal juhul tänada kõiki töökaaslasi nende ühise panuse eest selles eduloos. Loodan, et Saarte Liinid saab peagi uue tegusa juhi, kes võtab vastu ettevõtte ees seisvad väljakutsed ja suudab nõukogu ootused täita.»

Uue juhatuse esimehe leidmiseks kuulutakse välja avalik konkurss. Juhatuse liikmena jätkab Uku-Madis Savisto.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles