Inspiratsiooniseminar: kuidas õnnestumistest ja ebaõnnestumistest sihikindlalt edasi liikuda

PM Majandus
Copy

Planeerid ja loodad, aga asjad võivad hoopis teistmoodi minna. Kuidas õnnestumisest või ebaõnnestumisest edasi liikuda, sellest räägitakse esmaspäeval, 24. jaanuaril kell 14 Tehnopol Startup Inkubaatori inspiratsiooniseminaril. Seminari saab jälgida Postimehe vahendusel. 

Me kõik teame ükssarvikuid – maagiliste supervõimetega olendeid, kes suudavad ehitada miljardi dollari väärilisi ettevõtteid. Aga kes on sebra? Erinevalt ükssarvikutest keskenduvad sebrad mitte ainult kasumieesmärkidele, vaid ka jätkusuutlikkusele ja sotsiaalse vastutuse võtmisele. Nad on nelja jalaga maa peal.

Nende kasv võrreldes ükssarvikutega on küll aeglasem, kuid sellevõrra stabiilsem. Ühtlasi võivad nad ühel hetkel tabada end mõttelt, et mingi osa võrrandist ei ole päris õige ning uksed sootuks sulgeda ja sealjuures sellest olukorrast täiesti sihikindlalt ning sirge seljaga edasi liikuda.

Tehnopol Startup Inkubaatoris täpselt neid kahte sorti lugusid jagataksegi. Pika ettevõtlustaustaga Rain Sepp räägib loo sellest, kuidas asjad võivad hoopis teistmoodi minna, kui oli planeeritud või nii nagu poleks osanud isegi karta. Kuidas leida sellisest olukorrast natukene motivatsiooni, et mitte end allaandjana tunda või kust leida tahtejõudu realiseerimaks uusi äriideid? Rain jagab oma kogemust, kuidas eesmärgipäraselt üles ehitada ettevõte, millesse sa ise tugevalt usud; kuidas tabada see momentum, millal on õige või hea aeg teha kannapööre ning kuidas ka investorid oma ideesse uskuma panna.

Lisaks räägib oma kogemuslugu Reigo Ahven, kes on üle 21 aasta muusikatööstuses professionaalselt tegutsenud ning oma suure kire muusika vastu toonud ka ettevõtlusesse – ta lõi jazziklubi Philly Joe’s ja õiglase muusikajagamise platvormi Fairmus. Inspiratsiooniseminaril jagab ta oma teekonda hobist ettevõtluseni ja ühtlasi ka oma kogemust Tehnopol Startup Inkubaatoris osalemisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles