East Capital müüs spaahotelli Anett Kontaveidi osalusega firmale

Copy
Kuressaare Georg Otsa spaahotell.
Kuressaare Georg Otsa spaahotell. Foto: Peeter Langovits

Fondivalitseja East Capital Real Estate müüs Kuressaare Georg Otsa nimelise spaahotelli hoone hotelli siiani käitanud Legendhotelsiga seotud ettevõttele Cornada OÜ.

Tehingu hinda poolte kokkuleppel ei avaldata, teatas East Capital Real Estate.

Omanikke vahetanud hoone pindala on 6600 ruutmeetrit, hotellis on 92 numbrituba, spaa, konverentsikeskus ja restoran. Hotell avas uksed 2004. aastal, East Capital Baltic Property Fund kinnisvarafondi portfelli on see kuulunud aastast 2006. Aastatel 2014–2015 läbis hotell ka põhjaliku uuenduskuuri.

Hotelli hoone ostnud ettevõtet esindava Tarmo Sumbergi sõnul kinnitab sedavõrd kaalukas investeering, et Kuresaarel on turismisihtkohana jätkuvalt palju potentsiaali. «Loodame hea koostöö jätkumisele kohaliku omavalitsuse ja teiste Saaremaa ettevõtetega ning täname East Capitali aastatepikkuse professionaalse ja viljaka koostöö eest,» ütles Sumberg.

Cornada OÜ on eelmise aasta detsembris asutatud ettevõte. E-Krediidiinfo andmetel on ettevõtte tegelikeks kasusaajateks Tarmo Sumberg (42,5 protsenti), Kalev Tanner (21,25 protsenti), Raul Uutmann (21,25 protsenti) ja Anett Kontaveit (15 protsenti).

Tehingut nõustasid müüja poolel Ellex Raidla ja Redgate Capital koostöös Newsec Balticsiga ja ostja poolel FortLegal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles