SEB toob turule koroonapassi kontrollivad makseterminalid (1)

PM Majandus
Copy
SEB uued makseterminalid.
SEB uued makseterminalid. Foto: SEB

SEB pank alustab klientidele uute puutetundlike kaardimakseterminalide pakkumist, mil on olemas Covid-19 sertifikaadi kontrollimise võimekus.

SEB teatel on nad lisanud enda terminalide valikusse uue juhtmevaba järgmise põlvkonna makseterminali, millel on olemas ka skänner. Panga kinnitusel saavad nende partnerid seda kasutada näiteks COVID-19 digisertifikaatide kontrollimiseks.

Uus mobiilne puutetundlik makseterminal töötab SIM-kaardiga mobiilivõrgu ja juhtmevaba ühenduse (Wi-Fi) kaudu ning on ühe laadimisega kasutusvalmis kuni kaks päeva.

SEB panga hinnangul on äriklientide poolt kasutatavate makseterminalide arv kasvanud viie aastaga 35 protsenti. «Pandeemia tõttu võimaldavad üha enam ettevõtjaid oma klientidel kaupade ja teenuste eest tasuda maksekaartidega. Tarbijatele tähendab see mugavust, ettevõtjatele aga efektiivsemat ja kiiremat tegutsemist, lisaks väldivad ettevõtjad valeraha kasutamist, kaob vajadus koolitada töötajaid sularahaga töötamiseks ning kontroll ümberarvutuste tegemiseks,» lisas SEB ettevõtete panganduse ärijuht Karl Oskar Haak.

SEB uutes makseterminalides saab tasuda kontakt- ja viipemaksekaartidega (Mastercard, Maestro, VISA), samuti Android ja iOS nutitelefonide ja lisadega (Apple Pay, Google Pay, SEB Pay jne).

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles