Tallink Grupi laev Victoria I viibib korralises hoolduses

PM Majandus
Copy
Tallinki laev Victoria I Paljassaare sadamas.
Tallinki laev Victoria I Paljassaare sadamas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tallink Grupi laev, Tallinna-Stockholmi liinil sõitev Victoria I, viibib alates tänasest 26. jaanuarini Klaipedas BLRT laevaremonditehases korralises hoolduses.

Korralise hoolduse käigus tehakse laeval tehnilisi uuendus- ja hooldustöid, muuhulgas vööri sõukruvide hooldus, veealuse korpuse ja pardaklappide hooldus, pumpade hooldus, jahutite hooldus, ballastvee puhastussüsteemi paigaldamine, EnergoProFini seadmete paigaldus laeva energiatõhususe parendamiseks ning kütusekulu optimeerimiseks ning peamasinate reduktorite pumpade hooldus. Lisaks tehnilistele töödele värskendatakse laeval ka reisijatealasid.

«Aasta esimene kvartal on traditsiooniliselt Tallinki madalhooaeg, mil oleme ka tavapärastel aastatel laevade tehnilisi hooldusi läbi viinud, kuna tekitame seeläbi reisijatele minimaalselt ebameeldivusi muudetud graafikute ja vähesemate reisidega,» kommenteeris laeva tehnilise hoolduse ajastust Tallinki laevateeninduse juht ja peakapten Tarvi-Carlos Tuulik.

«Kuna praegu on veel lisaks madalhooajale sattunud samasse kvartalisse ka omikrontüve suurem levik ning reisijate arvud taas kehtestatud erinevate reisipiirangute tõttu madalamad ning mitmete meie laevade opereerimine nagunii ajutiselt peatatud, siis on just praegu kõige parem aeg laevade tehnilised hooldused ära teha ning laevad kevadiseks ja suviseks reisihooajaks parimasse korda saada. Toome hoolduste käigus oma laevadele kõikvõimalikud viimased tehnoloogilised lahendused, et meie laevad oleks võimalikult efektiivsed, mugavad ja keskkonnasõbralikud ja kasutame samas võimalust värskendada ka laevade reisijatealasid, et saaksime uuel kõrghooajal pakkuda oma klientidele ikka vaid parimat,» lisas Tuulik.

Victoria I naaseb Klaipedast Tallinna 26. jaanuaril, kus jääb esialgu ootama Tallinna-Stockholmi liinile naasmise või teistele meredele suunamise otsuseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles