Terminal Oil avas Kohtla-Järve jaama ja jätkab Ida-Virumaal laienemist

BNS
Copy
Terminal Oili kütuseveok. Pilt on illustreeriv.
Terminal Oili kütuseveok. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema

Kütusemüüja Terminal Oil avas Kohtla-Järvel oma esimese automaatjaama ning lisaks juba olemasolevale Narva-Jõesuu teenindusjaamale on suvel kavas avada uus teenindusjaam ka Jõhvis.

Terminal Oili tegevjuhi Jörgen Õiguse sõnul on kasvamine Ida-Virumaal oluline osa üle-eestilisest laienemiskavast. «Terminal Oil on viimase kahe aastaga käivitanud 11 uut jaama ning tänavu on plaanis avada uued esindused näiteks Harju-, Pärnu-, Viljandi-, Järva- ja Jõgevamaal,» märkis Õigus.

Terminal Oili esimesest Kohtla-Järve automaatjaamast saab esialgu ainult diislikütust, aga Õiguse sõnul plaanib ettevõte seal avada Coffee Terminal kontseptsiooniga teenindusjaama ning hakata pakkuma ka teisi kütuseliike. Lisaks Kohtla-Järvele avas Terminal Oil äsja teenindusjaama ka Tartumaal Puhjas.

Õigus lisas, et ettevõte võttis vastu ka otsuse müüa sellest aastast oma jaamades ainult biolisandivabasid mootorikütuseid. «Oleme oma keskkonna jalajälje vähendamisel võtnud uue suuna ning lähiajal tuleme välja taastuvate biokütuste uuendusliku tootega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles