HOIATUS ⟩ Eksklusiivseid jalatseid müüv Läti e-pood jätab kliendid raha ja kaubata (1)

BNS
Copy
Saapa reklaam firma kodulehel
Saapa reklaam firma kodulehel Foto: www.inch2.com

Tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet (TTJA) hoiatab tarbijaid Läti ettevõtte Animo Forti e-poe inch2.com eest, mille kohta on Läti tarbijakaitseamet ja Läti Euroopa tarbijakeskus saanud mullu 183 kaebust.

Peamiselt müüakse eksklusiivseid jalatseid, mille hinnad ulatuvad mitmesaja euroni. Ettevõte tegeleb aktiivse müügiga ka Eestis, kust on tema peale esitatud üle 20 kaebuse.

Tarbijad kurdavad peamiselt selle üle, et kaupleja ei pea kinni tarnetähtaegadest või jätab tellitud ning makstud kaubad kohale toimetamata. Kaupleja ei tagasta tarbijatele ka lepingust taganemise korral raha.

Läti tarbijakaitseamet kohustas mullu 7. detsembril kauplejat lõpetama ebaaus kaubandustegevus ning trahvis ettevõtet 10 000 euro suuruse rahatrahviga. Animo Forti vaidlustas otsuse kohtus, kus jäeti vaie rahuldamata.

Vaatamata trahvile ning Läti tarbijakaitseameti menetlusele jätkab Animo Forti oma veebileheküljel www.inch2.com aktiivset müüki ning sooduskampaaniat. 

TTJA piiriüleseid kaebusi lahendavale ELi tarbija nõustamiskeskus sai 2021. aastal Animo Forti kohta üle 20 Eesti tarbija kaebuse. Amet soovitab kõigil tarbijatel vältida veebileheküljel inch2.com ostlemist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles