AASTA NÄOD ⟩ Confido meditsiiniimpeeriumi rajaja

Merike Lees
, majandusajakirjanik
Copy
Confido juhatuse liige Kadi Lambot.
Confido juhatuse liige Kadi Lambot. Foto: Madis Veltman

Mitut äri juhtinud Kadi Lambotil (54) on kriisiaeg kulgenud töiselt ja seda mitte tervisevaldkonda kurnava koroonaviiruse tõttu – tema juhitava Confido meditsiiniimpeeriumi kliinikute kett on jõudsalt laienenud ning saavutanud linnapildis silmapaistva koha.

Ta ujub koroonakriisis justkui vastuvoolu: mullu sügisel, ajal, mil paljud ettevõtted teadmatusest tuleviku ees tardusid ja oma arengu pausile panid, avas ta Tallinnas Veerenni tänaval Confido uhke uue peahoone. Seejärel tuli riburada pidi mitu kiirkliinikut Tallinna ja Tartu kaubanduskeskustesse.

Lambot on Confido käivet laienemisega tublisti kasvatanud ja seda isegi hoolimata mitmekuisest tööseisakust möödunud aastal. Kasumiga küll nii hästi ei läinud ja grupp jäi eelmisel aastal ligi 2,7 miljoni euroga kahjumisse.

See aga Lambotit ei heiduta, sest nii kiire kasvu perioodil on raamatupidamislik kahjum ootuspärane. Vastupidi, ettevõtte omanikud on mahukaid investeeringuid kavandades sellega arvestanud. Tuleval aastal loodab ta viia grupi ka võidukalt kasumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles