WC-paberi tootja lubab hinnatõusu

Tarbija24
Copy
Düsseldorf 23.10. 2020 Toilettenpapier auf einer Palette im Metro Großmarkt in Düsseldorf *** Düsseldorf 23 10 2020 Toilet paper on a pallet in the Metro wholesale store in Düsseldorf
Düsseldorf 23.10. 2020 Toilettenpapier auf einer Palette im Metro Großmarkt in Düsseldorf *** Düsseldorf 23 10 2020 Toilet paper on a pallet in the Metro wholesale store in Düsseldorf Foto: Norbert SCHMIDT via www.imago-images.de/imago images/Norbert Schmidt

WC-paber ei ole enam nii ihaldatud kaup kui pandeemia alguses. Tõenäoliselt muutub see peatselt aga tublisti kallimaks, hoiatab paberitootja Essity.

Rootsi ettevõte Essity, mis toodab WC-paberit ja paberkäterätikuid, on teatanud, et nende tooted on peatselt tublisti kallimad, vahendab der Spiegel.

Essity juht Volker Zöller lubab nii 20-protsendilist hinnatõusu. WC-paberit valmistatakse taaskasutatud materjalidest ja tselluloosist. Tooraine on Essity kinnitusel läinud oluliselt kallimaks ning logistikaprobleemid on ettevõttele samuti murekohaks. 

Kaubavedu on kohati neli korda kallim mõne kuu taguse ajaga võrreldes ning pole lootust, et asjad paremuse poole liiguksid. Seega on Zölleri sõnul hinnatõus möödapääsmatu. Essity müüb kaubamärke, nagu Zewa ja Tempo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles