Piletilevi väitel kasutab Ekspress Grupp piletiäris keelatud võtteid

Erkki Erilaid
Copy
Tänu laiematele ja soodsamatele reklaamivõimalustele saab Piletitasku väidetavalt Eesti piletiturul ebaõiglase konkurentsieelise ning paneb korraldajad ebamugavasse olukorda.
Tänu laiematele ja soodsamatele reklaamivõimalustele saab Piletitasku väidetavalt Eesti piletiturul ebaõiglase konkurentsieelise ning paneb korraldajad ebamugavasse olukorda. Foto: Konstantin Sednev

Piletilevi palus eelmisel nädalal konkurentsiametil alustada Ekspress Grupi suhtes uurimist, sest kahtlustab, et meediakontsern kuritarvitab kultuuri- ja spordiürituste piletimüügiäris oma valitsevat seisundit turul.

Postimehele teadaolevalt heidab Piletilevi Ekspress Grupile ette, et viimane seob oma piletimüügiteenuse Piletitaskus tasuta reklaamipaketi pakkumisega oma meediakanalites. Tänu laiematele ja soodsamatele reklaamivõimalustele saab Piletitasku väidetavalt Eesti piletiturul ebaõiglase konkurentsieelise ning paneb korraldajad ebamugavasse olukorda.

Kaebuse järgi pakub Ekspress Grupp ürituste korraldajatele nn kombopaketti, kus oma ürituste pileteid eksklusiivselt läbi Piletitasku müües kaasnevad sellega ka soodustingimustel reklaamid kontserni meediakanalites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles