Confido sai loa osta Põhja-Eesti Taastusravikeskuse üksus

BNS
Copy
Confido kiirkliinik.
Confido kiirkliinik. Foto: Konstantin Sednev/Scanpix

Confido Gruppi kuuluv Arstikeskus Confido OÜ sai konkurentsiametilt heakskiidu AS-i Põhja-Eesti Taastusravikeskus töövõime hindamise majandusüksuse omandamiseks.

Koondumise põhjuseks on Confido soov laiendada oma tegevust uude tegevusvaldkonda, hakates pakkuma ka töövõime hindamise teenust. Sellel eesmärgi täitmiseks on Confido otsustanud omandada taastusravikeskuse töövõime hindamise äritegevuse, selgub koondumise lühikokkuvõttest.

Confido ja Põhja-Eesti Taastusravikeskuse vahel on sõlmitud ettevõtte müügileping, mille alusel omandab Confido töövõime hindamise äritegevuse kui iseseisva majandusüksuse koos selle juurde kuuluvate varade ja lepingutega. Seega omandab Confido ainuvalitseva mõju Põhja-Eesti Taastusravikeskuse osa üle.

Niisiis antakse Confidole üle majandusüksus, mille äritegevuseks on töövõime hindamise ekspertarvamuste andmine Eesti Töötukassaga sõlmitud töövõtulepingute alusel ning nendega kooskõlas. Selle raames osutatakse teenust töötukassale ja tema kaudu töövõime hindamist taotlevatele inimestele üle Eesti.

AS-i Põhja-Eesti Taastusravikeskus emafirma on DMN Invest OÜ, ettevõtte omanikud on Dag Nurm ja Maarika Nurm. Ettevõte teenis mullu 1,4 miljoni euro suuruse käibe juures ligi 1,7 miljonit eurot puhaskasumit.

Arstikeskus Confido OÜ aktsionärid on 70 protsendiga Confido Healthcare Group OÜ ja 30 protsendiga Kadi Lambot. Ettevõte jäi 2020. aastal ligi 3,3 miljoni euro suuruse käibe juures 1,7 miljoni euroga kahjumisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles