Nordica kommertsjuht läheb Eesti Energiasse

PM Majandus
Copy
Deepak Ahluwalia.
Deepak Ahluwalia. Foto: Mart Varik/ Nordic Aviation Group

Kolmteist aastat Eesti lennunduses töötanud Nordica kommertsjuht Deepak Ahluwalia (34) lahkub Nordicast ning asub uuest aastast tööle Eesti Energia väärtusloome üksuse direktorina.

Nordica juhatuse esimehe Erki Urva sõnul satub kommertsjuhi lahkumine ettevõtte jaoks isegi suhteliselt mugavale ajale, sest seoses valitsuse otsusega moodustada lennunduskontsern, läheb kontserni kuuluma hakkavate ettevõtete struktuur niikuinii ülevaatusele. «Deepak on juba korra varem ka käinud Eesti Energias ja kiirelt lennundusse naasnud. Võibolla veab meil ka teist korda,» lisas Urva.

Eesti Energia juhatuse liige Agnes Roos sõnas, et energiavaldkond on kiiresti arenemas ning ta loodab, et Ahluwalia rahvusvaheline müügijuhtimise kogemus aitab neil klientideni tuua veelgi rohkem uusi energialahendusi, mis aitavad energiat säästlikult ja rohelisemalt tarbida.

2015. aastal asutatud Nordic Aviation Group on kasvanud suurimaks Eesti lennuettevõtteks. Lisaks Nordicale on grupis tütarettevõte Regional Jet, mis tegutseb kaubamärgi Xfly all ja osutab lennuteenuseid nii Nordicale, LOTile, SASile kui ka teistele hankelepingu põhistele partneritele Euroopas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles