Veriffi tegevusmaht kasvas sel aastal 8 korda

BNS
Copy
Veriffi kontor.
Veriffi kontor. Foto: Jake Farra

Tänu viimase aasta jooksul hüppeliselt suurenenud nõudlusele digitaalsete teenuste järele kasvas Veriffi isikutuvastamiste maht sel aastal 8 korda. Suurim, koguni 20-kordne, mahukasv tuli Ameerika Ühendriikidest.

Veriffi kliendibaas suurenes aastaga 150 protsendi võrra ning suurim kasv tuli samuti just Ameerika Ühendriikidest, teatas ettevõte. Veriff alustas tänavu koostööd mitme rahvusvahelise meelelahutus- ja mänguvaldkonna ettevõttega, et verifitseerida nende platvormide kasutajate vanust ja tuua metamaailma rohkem usaldusväärsust.

Lisaks meelelahutusvaldkonnale kasvas huvi Veriffi tehnoloogia vastu enim finantsteenuste sektoris, kus kasv oli mullusega võrreldes 10-kordne. Koostööd alustati ka mitme Eestist pärit rahvusvahelise tehnoloogiaettevõttega, näiteks Starshipiga.

«Isikusamasuse tuvastamine on palju enamat, kui vaid tunne oma klienti ja rahapesu tõkestamiseks vajalike regulatsioonide täitmine. Kasutajate identimisest on saanud iga veebis tegutseva äri loomulik osa. Kuna tehnoloogiaettevõtted on oma olemuselt globaalsed, siis on neil vaja ka globaalset võimekust oma kliente tuvastada ning seda suudab Veriff oma rahvusvahelise haardega suurepäraselt teha,» ütles Veriffi asutaja ja tegevjuht Kaarel Kotkas.

Veriffi meeskond kasvas 2021. aastal 40 protsendi võrra ning detsembri seisuga töötab Veriffi 42 erinevast rahvusest koosnevas meeskonnas Tallinnas, Tartus, New Yorgis, Londonis ja Barcelonas kokku üle 360 inimese. Veriff jätkab aktiivse värbamisega kõikides riikides ning praegu on avatud rohkem kui 70 positsiooni.

Tallinna järel on Veriffi suurim kontor New Yorgis, kus 2021. aastal kasvas meeskond enam kui kaks korda. Novembris laienes Veriff ka Barcelonasse, kuhu praeguseks on värvatud ka esimesed töötajad.

Viimase aasta jooksul liitus ettevõtte juhtkonnaga valdkonna kogenud tipptegijaid – kommertsvaldkonna asepresidendina Byron Fehler, globaalse värbamisjuhina Luke Govier, toote valdkonna asepresidendina Duncan Steblyna, finantsjuhina Amish Mody ja Ameerika Ühendriikide müügijuhina Brian Krause.

Veriff on tehnoloogiaettevõte, mis võimaldab organisatsioonidel klientide usaldamiseks kasutada isikusamasuse tuvastamise lahendust. Ettevõtte tehnoloogia suudab tuvastada üle 10 000 isikut tõendava dokumendi enam kui 190 riigist. Veriff on investeeringutena kaasanud 78,6 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles