Hüva nõu ⟩ Kuidas jõuluõhtul tusatuju vältida

Tarbija24
Copy
Toys are displayed during a photocall as DreamToys predicts the 12 most sought after toys by kids this Christmas in central London on November 2, 2021. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Toys are displayed during a photocall as DreamToys predicts the 12 most sought after toys by kids this Christmas in central London on November 2, 2021. (Photo by Tolga Akmen / AFP) Foto: TOLGA AKMEN/AFP

Võib juhtuda, et teil veab ning jõuluvana toob kuuse alla lisaks kommikotile ja kaisukarule ka põnevaid vidinaid ja seadmeid. Erinevalt legodest või mõmmikutest peab aga need enne käiku laskmist valmis panema.

Kõigepealt tuleks vaadata, kas kõikidel asjadel, millel on patareisid tarvis, on need ka kaasas. Lisaks kõiksugu säravate tulukestega mänguasjadele on patareisid vaja ka mängukontrolleritele, pultidele ja kõlaritele, vahendab BBC.

Kui kingitused töötavad laetavate akudega, tuleks mõelda nende laadimisele. Kõik, mida annab täis laadida, tuleks enne pakki panemist ja kuuse alla jõudmist ära laadida. Kui oled saanud uue telefoni, mänguroboti või Nintendo Switchi, võib see ikka meele mõruks teha, kui seda kohe järgi proovida ei saa.

Apple'i eeskujul on mõned tehnoloogiatootjad loobunud heast kombest laadija seadmega kaasa panna. Ühest küljest on see kena mõte, sest nii mõneski peres on sahtlid sobilikke laadijaid täis. Sestap tuleks aga kontrollida, kas kõik vajalikud juhtmed on ikka olemas.

Mõned nutikamad seadmed tahavad aga enne käivitamist uuendusi alla laadida. Telefonidel, mis on kuid tagasi tehasest teele pandud, ei ole turvasätted kindlasti ajakohased. Mõni selline uuendus võtab vaid hetke, kuid videomängukonsooliga võib rohkem aega minna. Mängukonsoolide puhul tasub mõelda ka lisamälu soetamise peale.

Tasub mõelda ka sellele, kas kingi saaja saab kinki juba olemasolevate seadmetega koos kasutada. Mõned nutikellad töötavad ainult koos seadmega, millega nad on suhtlema loodud, nii et teised telefonid või arvutid jutule ei pääse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles