Lidl rõõmustab: esimese 8 kaupluse meeskonnad on koos

PM Majandus
Copy
Lidli personal.
Lidli personal. Foto: Erakogu/ LIdl.

Lidl kinnitab, et poetöötajate värbamiskampaania osutus edukaks ja esimese kaheksa kaupluse meeskonnad on komplekteeritud. Lepingud uute töötajatega on sõlmitud ja lähiajal alustavad kõik tulevased poetöötajad väljaõpet.

Lidl Eesti personaliosakonna juhi Liina Kippasto sõnul on poetöötajate taust mitmekesine: on nii kogenud jaekaubandustöötajaid, muude elualade esindajaid kui ka oma esimesele töökohale asujaid. Meeskonna moodustamise juures ei ole vanus määravaks: noorim töötaja on 18- ning vanim 73-aastane.

Praeguseks on leping sõlmitud ligi 800 uue töötajaga, kuid Lidlisse tööle soovijaid oli Kippasto sõnul kümme korda rohkem. Jaanuaris algab poetöötajatel kauplustes põhjalik väljaõpe. Poetöötajaid motiveerib valdkonna keskmisest kõrgem palk ja lisahüved ning lepinguga garanteeritud iga-aastane palgatõus.

Lidlil on valmimas neljas Eesti linnas kaheksa poodi. Lidl on Eesti kaupmeeste liidu ja Saksa-Balti kaubanduskoja liige.

Jaemüügifirma Lidl on osa Schwarzi jaekontsernist, mille peakontor asub Neckarsulmis.

Odavpoekett Lidl on esindatud 32 riigis ning haldab 11 550 kauplust ja enam kui 200 logistikakeskust 30 riigis. Lidlis töötab üle 341 000 töötaja. 

Jaekontserni Schwarz Grupi 2020. aasta käive oli 125,3 miljardit eurot.

2018. aastal asutatud Lidl Eesti OÜ keskendub praegu Eestis oma poevõrgu loomisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles