T1 kaubanduskeskus saab uue juhi

PM Majandus
Copy
Tarmo Hõbe asub T1 keskuse juhi ametisse 10. jaanuaril.
Tarmo Hõbe asub T1 keskuse juhi ametisse 10. jaanuaril. Foto: Erakogu/ Jaanus Ree

T1 keskust hakkab juhtima Tarmo Hõbe, kes asub tegevjuhi ametisse 10. jaanuaril 2022.

«Mind motiveerib väga, et saan juhtida T1 ümbersündi. Keskusel on suur potentsiaal, kui seda juhtida õigesti ning professionaalse tiimi poolt,» ütles Hõbe.

Hõbe sõnul asub keskus suurepärases, ajaga veelgi suurema atraktiivsusega asukohas, kui pidada silmas tulevast Rail Balticu terminali. «Ühendades ärikinnisvara valdkonna kohaliku ja rahvusvahelise pädevuse, hakkab keskus ligi tõmbama hästi klappivat rentnike kooslust, saades nii mitmeotstarbeliseks keskuseks,» ütles Hõbe.

T1 on Tallinna kaasaegseim keskus, mille täielikud võimalused avalduvad peale planeeringu ning kontseptsiooni uuendamist. „Keskuses on juba praegu head parkimisvõimalused, täiustamist vajavad ligipääs keskusele ning hoones liikumine,» märkis Hõbe.

Alates 2013. aastast on Hõbe olnud Saku Suurhalli tegevjuht, kelle eestvedamisel on seal toimunud arvukalt suurüritusi. Varem on ta kaks aastat töötanud USS Security müügi- ja turundusdirektorina ja kuus aastat Sportland International Groupi turundusdirektorina kuuel turul.

Alates 2009. aastast on Hõbe üks Rally Estonia peakorraldajatest. Nüüdseks on see FIA World Rally Championship (WRC) sarja ametlik osavõistlus, mille otseülekanded jõudsid 2020. aastal 160 riiki ja enam kui 740 miljoni vaatajani. Hõbe pälvis 2021. aastal Vabariigi Presidendilt Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles