Börsilt eemale jäetud kohvifirma: küsimus oli aruandluses

PM Majandus
Copy
Röstitud kohvioad
Röstitud kohvioad Foto: Internet

Nasdaq Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelevalvekomisjon avaldas eile teate, et ei võta OA Coffee aktsiaid börsile. Kohvifirma tegevjuhi Taniel Vaaderpassi teatel seisnes põhjus aruandluses.

OA Coffee teatel ootab börs neilt aruandluse kooskõlla viimist börsi standarditega. 

«Tänaseks oleme parandanud OA Coffee aruandlust ning see on jätkuvalt meie fookuses. Oleme ettevõttesse kaasamas täiendavaid kompetentse, et tagada börsi standardite järgimine. Kinnitan investoritele, et ettevõte on korrektselt hoitud ja juhitud,» ütles Taniel Vaaderpass pressiteates.

OA Coffee teatel on neil tagasilöögist hoolimata börsile pürgimise soov olemas. «Soovime jätkata potentsiaalsete investorite kaasamist ning seetõttu jätkub märkimine planeeritult 15. detsembrini. Peale aruandluse täiendamist jätkame pürgimist börsile,» lisas Vaaderpass.

Aktsiapakkumine algas kolme päeva eest

OA Coffee avalik aktsiapakkumine algas 8. detsembril. Pakkumise aktsia hind on 3,3 eurot ühe aktsia kohta, millest 0,1 eurot on aktsia nimiväärtus ja 3,2 eurot on ülekurss.

Avaliku pakkumise raames emiteeritakse kuni 150 000 aktsiat. Pakutavate aktsiate arvu võidakse suurendada 165 000 uue aktsiani. Vahetult pärast uute aktsiate väljastamist on OA Coffee registreeritud aktsiakapitali suurus vastavalt 115 000 või 116 500 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles