Circle K alandas maailmaturu hinnalanguse järel mootorikütuste hindu

BNS
Copy
Circle K tankla.
Circle K tankla. Foto: Zygimantas Gedvila

Reede, 10. detsembri õhtupoolikul langetas Circle K maailmaturu liikumistele reageerides mootorikütuste jaehindu – 95-oktaanse bensiini hind langes 2,8 senti 1,519 eurole liitri kohta ning diislikütuse hind 0,8 senti 1,339 eurole liitri kohta.

«Kuigi maailmaturul on naftatoodete hindade liikumine väga heitlik, võimaldas praegune sisseostutase kõrgeid bensiinihindu veidi kärpida,» ütles Circle K mootorikütuste hinnastamisjuht Indrek Sassi pressiteates, kinnitades seejuures, et maailmaturu hinnalanguse puhul on Circle K alati valmis jaehindu alandama.

Sassi sõnul lähtub Circle K kütusehindade jaemüügihindade määramisel nii mootorikütuste sisseostuhindadest, riiklikest maksudest ning kohalikust konkurentsist.

«Eestis on Baltikumi kõrgeim bensiinihind, kuna meil kehtib ligikaudu 10 senti kõrgeim aktsiisimäär kui Leedus. Diislikütuse hind on aga Eestis täna Balti riikidega võrreldes konkurentsitult soodsaim tänu Leeduga võrdsele diislikütuse aktsiisimäärale ja teravale konkurentsiolukorrale Eestis,» kommenteeris ta.

Maailmaturuhindade edasise languse puhul langevad jaehinnad Circle K teenindusjaamades hinnastamisjuhi sõnul veelgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles