Rimi koondab kogu tegevuse Gate Tallinnasse

PM Majandus
Copy
Rimi kavandatav uus peakontor Laagris Gate Tallinnas.
Rimi kavandatav uus peakontor Laagris Gate Tallinnas. Foto: Rimi

Rimi Eesti kolib 2024. aastaks kogu oma tegevuse uude suurde kontorisse Laagris Gate Tallinnas, kus ühe katuse all saavad olema tänapäevane logistikakeskus, laienenud keskköök ning uutele tööviisidele vastav kontor.

«Projekt võimaldab tuua logistika operatsioonid Eestis ühe katuse alla, arendada kaasaegse keskköögi ning ehitada välja moderne kontor, mis toetab tänapäevaseid ja uudseid tööviise. Kõik see loob eeldused Rimi edasiseks arenguks ja kasvuks Eestis ning aitab teenindada kaupluseid parimal moel,» tutvustas plaane Rimi Eesti tegevjuht Vaido Padumäe.

Lähiaastatel kujuneb Gate Tallinnast uus, kvaliteetne ja moodne ärikeskkond, mis loodetavasti saab visuaalset ning emotsionaalset täiendust ka elamupiirkonna arendusega, mida samuti lähistele planeeritakse.

Foto: Rimi

«Valiku tegemisel oli olulisel kohal hea ligipääsetavus nii auto kui ühistranspordiga, roheline mõtteviis, laienemise võimalus, efektiivne hoone planeering, head parkimisvõimalused ning kogenud arendaja,» selgitas Rimi Eesti tarneahelajuht Taavi Kivisalu.

Hanke võitjaks valiti Lumi Capital. Tänaseks on planeerimisega juba alustatud, aktiivne projekteerimine algab 2022. aasta alguses. Ehitamisega on plaanis alustada järgmise aasta viimases kvartalis. Kolimine toimub 2024. aasta alguses ja kõik operatsioonid on üle viidud uude asukohta sama aasta suve lõpuks.

Gate Tallinn asub Tallinna piiril, Pärnu maantee alguses, vaid kiviviske kaugusel Laagri Rimi hyperist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles