Pipedrive’i tehnoloogiajuht lahkub ametist

Toimetas Carl-Robert Puhm
Copy
Pipedrive
Pipedrive Foto: Pipedrive

Kaheksa aastat Pipedrive'i tehnoloogia valdkonda juhtinud Sergei Anikin lahkub ametist ning annab uuest aastal ametiposti üle Deloitte’i innovatsioonikeskuse Next juhile Agur Jõgile.

Anikini sõnul lõppes tema teekond Pipedrive'is loomulikult. «Kaheksa aastat ühes ettevõttes, eriti IT-valdkonnas, on ülipikk aeg. Tunnen, et mul ei ole enam seda indu, et järgmist etappi täie pühendumusega kaasa teha. Seepärast otsustasingi anda oma üle 400-liikmelise meeskonna üle Agurile, kelle juhtimisel alustab ettevõte järgmist ambitsioonikat kasvufaasi,» ütles Anikin pressiteates.

Praegune Deloitte Next innovatsioonikeskuse juht Agur Jõgi asub Pipedrive’i tehnoloogiajuhi ametikohale jaanuari keskpaigas. Anikin jääb ettevõttesse 2022. aasta märtsi lõpuni, et tagada sujuv juhtimise üleandmine.

Jõgil on tippjuhi kogemus IT-, pangandus- ja telekomisektorist, kus ta on juhtinud mitmeid organisatsioonide digitaliseerimise programme. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli IT-juhtimise magistrikraadiga.

Järgmisest aastast saab Pipedrive ka uue tootearenduse juhi, kui ettevõttega liitub Shaun Shirazian. Shirazian tuleb Pipedrive’i ettevõttest Intuit Quickbooks, kus ta tegeles viimasel 12 aastal väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete kasvule suunatud toodete ja ärisuundade juhtimisega. Viimasel pooleteisel aastal juhtis ta raamatupidamistarkvara Quickbooks tegevust arenevatel turgudel.

Samuti on ta neli aastat töötanud tarbekaupade suurettevõttes Procter & Gamble brändijuhtimise valdkonnas. 

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles