Eesti suurettevõtete kindlustusnõustaja vahetab juhti

PM Majandus
Copy
Mart Mere (vasakult) ja Vladimir Ossipov.
Mart Mere (vasakult) ja Vladimir Ossipov. Foto: Erakogu/ Karli Saul

22 aastat Marsh Kindlustusmaakleris töötanud ja ettevõtte Eesti suurimaks äriklientide nõustajaks tüürinud Mart Mere lahkub juhatuse esimehe ametikohalt ja liigub oma osalusega sinimajanduse ettevõttesse.

Uue aasta algusest annab Mere ohjad üle Vladimir Ossipovile, kes Marshis töötanud alates 2003. aastast ning koos Merega kuulunud ettevõtte juhtkonda üle 10 aasta.

Riskijuhtimis- ja kindlustusmaaklerteenuseid pakkuva Marsh & McLennan Companies tütarettevõte Marsh Kindlustusmaakler AS on ligi veerandsaja tegevusaasta jooksul kasvanud valdkonnas Eesti suurimaks äriklientide nõustajaks.

Mere vedamisel on Marshi turuosa Eesti korporatiivklientide seas tõusnud 31%-le. Teenindatud on arvukalt siinseid suurettevõtteid nagu Eesti Energia, Eesti Raudtee, Tallinna Vesi, Utilitas Grupp ja Merko, aga ka rahvusvahelisi kontserne ABB, Coca-Cola, Schenker.

Mart Mere alustab 1. jaanuarist sinimajanduse ettevõtte Est-Agar AS juhina. Est-Agari põhitegevusala on Eesti vetikatest tardaine tootmine ning karbi- ja vetikakasvatuste arendamine. Mere jaoks on Est-Agariga 100% liitumine senise hobi ja kire põhitööks pööramine. Lisaks Merele on Est-Agar AS osanikud UG Investments ja Sirius Capital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles