Meelelahutajad süüdistavad valitsust otsustus- ja koostöövõimetuses (2)

Carl-Robert Puhm
Copy
Berliini technopeole pääsemiseks tuleb ette näidata vaktsiinipass või negatiivse testitulemuse tõend. Sama võiks tega Eestiski, leiab siinse technokultuuri edendaja Elena Natale.
Berliini technopeole pääsemiseks tuleb ette näidata vaktsiinipass või negatiivse testitulemuse tõend. Sama võiks tega Eestiski, leiab siinse technokultuuri edendaja Elena Natale. Foto: Martin Müller/www.imago-images.de/Scanpix

Küsimusele, kas aastavahetuse öö möödub pidutsedes või pannakse uksed kell 23 lukku, ei oska täna vastata ükski klubi, baar ega üritusekorraldaja. Valitsuselt oodati selget sõnumit eilsel pressikonverentsil, kust seda meelelahutajate meelehärmiks aga ei tulnud.

Peaminister Kaja Kallas (Reformierakond) lubas möödunud nädalal, et kui koroonaolukord jõuab Eestis kollasele riskitasemele, saab ürituste kellaajalise piirangu tühistada. Pühapäeval põles valgusfooris kollane tuli, kuid reaktsiooni ei järgnenud. Kallase sõnul tõmbas üllale lubadusele pidurit uus koroonatüvi.

«Tõepoolest, selline lubadus on antud. Teisipäeval me seda arutasime, aga vahepeal on tulnud omikrontüvi. Täna leppisime kokku, et esmaspäeval annab teadusnõukoda oma seisukoha, et mida selle tüve juures peab kartma või mitte kartma. Pärast seda saame otsuse ära teha,» rääkis Kallas eile pressikonverentsil.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles