PILDID ⟩ Tesla tõi turule elektrilise laste ATV

Ronald Reinap
, reporter
Copy
Tesla Cyberquad.
Tesla Cyberquad. Foto: Tesla

Tesla tõi äsja turule uue mudeli, mida keegi ei osanud oodata. Elektriautode tootja müüb nüüd Cyberquadi ehk neljarattalist ATV-d, mis on modelleeritud Cybertrucki järgi.

Tesla on toonud turule 1900 dollarit maksva neljarattalise ATV laste jaoks. Cyberquadi saab koheselt Tesla veebilehelt tellida ja selle tarnimine algab kahe kuni nelja nädala pärast, kuigi uudise avaldamise hetkel on toode küll läbi müüdud.

«Ole valmis igaks seikluseks,» seisab tootekirjelduses. ATV-l on terasraam, pehmendusega istmed, reguleeritav vedrustus, ketaspidurid ja LED-tuled. Liitium-ioonaku tagab 24 kilomeetrise sõiduulatuse ja mootor võimaldab Cyberquadil sõita tippkiirusega 16 kilomeetrit tunnis.

Tesla Cyberquad.
Tesla Cyberquad. Foto: Tesla

Üllatuslik teadaanne tuleb rohkem kui kaks aastat pärast seda, mil Tesla teatas täismõõtmetes Cyberquad ATV-st, mis peaks olema toeks nende futuristlikule Cybertruck elektrimaasturile.

Kuigi see võib tekitada inimestes teatud elevust, ei ole Cyberquadi turuletulek siiski aktsiaid liigutav sündmus. Mida investorid tegelikult tahavad, on Cybertruck, ehk Tesla sisenemine pikap-autode turule. Cybertrucki tarned peaksid algama 2022. aasta alguses, kuid täpne kuupäev ei ole veel teada.

Tesla Cyberquad.
Tesla Cyberquad. Foto: Tesla
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles