20 aastat Elisa Eestit juhtinud Sami Seppänen pani ameti maha

BNS
Copy
Sami Seppänen
Sami Seppänen Foto: Jake Farra

1. detsembril pani Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehe ameti maha Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta. Teatepulga võttis temalt üle Andrus Hiiepuu.

Elisas on Hiiepuu olnud turundusdirektor ning juhtinud juhatuse liikmena eri perioodidel äri- ja erakliendiüksust.

Lahkuv juht Seppänen toonitas, et otsust edasi liikuda toetas teadmine, et tehtav rotatsioon on vajalik ja annab hea võimaluse ettevõttesiseseks edutamiseks.

Andrus Hiiepuu
Andrus Hiiepuu Foto: Jake Farra

«Olen kindel, et muudatused toovad ettevõttesse uut energiat ja julgust kasvatada konkurentsivõimet,» kinnitas Seppänen. Ta lisas, et saab Hiiepuule teatepulga üle anda kindlustunde ja teadmisega, et ettevõte püsib kindlal edukursil.

«Rohkem kui 20 aastat tegevjuhina on pikk periood ja selle ajaga on ettevõte kasvanud väikesest mobiilsidefirmast juhtivaks interneti- ja TV teenuste pakkujaks. Praegu on nii ettevõtte kui ka minu vaatenurgast hea hetk kõrvale astuda. Mõne aasta tagused Santa Monica Networksi ja Starmani ostmisega seotud eesmärgid on täidetud ning uus tehnoloogiline ajastu on käivitumas nii interneti kui ka TV toodete vallas,» sõnas Seppänen.

Seppänen juhtis Elisa Eestit ja selle eelkäijat Radiolinjat aastast 2000. Elisaga liitumise hetkel töötas ettevõttes 80 inimest, tänaseks on ettevõte kasvanud 1000 töötajani.

Hiiepuu alustas 1995. aastal Radiolinja Eesti turundusdirektorina ning jätkas aastal 2000 teenusoperaatorüksuse juhina. 2009. aastast juhib ta erakliendiüksust ning viimased kaks aastat ka Elisa Eesti strateegiaprotsessi. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ning on Tartu Ülikooli Ärijuhtimise magister (MBA).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles