Tele2 kaotas ka novembris enim mobiilinumbreid

BNS
Copy
Tele2.
Tele2. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Novembris kaotas jätkuvalt enim mobiiltelefoninumbreid Tele2, mille võrgust lahkus 1080 numbrit – mobiilioperaator on kõige enam mobiilinumbreid kaotanud 15 kuud järjest ehk eelmise aasta septembrist alates.

Telia ja Elisa numbriliikuvuse saldo oli novembrikuus positiivne. Telia võrku liitus 15 numbrit, Elisa võitis juurde 1020 numbrit, selgub tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti (TTJA) andmetest.

Tänavu on Tele2 11 kuuga kaotanud 14 959 mobiilinumbrit, Telia ning Elisa on aga juurde võitnud vastavalt 698 ja 13 977 numbrit.

Lõppenud kuul liikus 5609 mobiiltelefoninumbrit ning 120 tavatelefoninumbrit, tühistati 3907 mobiiltelefoninumbri teisaldamise avaldust ning 19 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldust.

Mullu kaotas enim mobiiltelefoninumbreid Tele2, mille võrgust lahkus 5098 numbrit. Negatiivne saldo oli ka Telial, mille võrgust lahkus 4800 numbrit. Positiivse saldoga Elisa sai aga juurde 9870 numbrit.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping.

Numbriliikuvuse statistika ei kajasta ka kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles