Eesti Posti finantsjuhi ja juhatuse liikmena alustab Heiki Raadik

BNS
Copy
Heiki Raadik
Heiki Raadik Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval alustab Omniva kaubamärki kasutava riikliku logistikafirma Eesti Posti finantsjuhi ja juhatuse liikmena tööd Heiki Raadik, kelle vastutusalaks on kontserni finantsvaldkonna juhtimine ja arendamine ettevõtte koduturgudel üle Baltikumi.

«On väga hea meel, et ettevõttega liitub Heiki Raadiku näol tipptegija, kelle ulatuslik taust panganduses ning pikaajaline finantsjuhtimise kogemus aitab viia Omniva finantsvaldkonna uuele tasemele,» on öelnud Eesti Posti juhatuse esimees Mart Mägi.

Varasemalt on Raadik töötanud erinevatel juhtivatel positsioonidel panganduses, viimati Luminor panga Baltikumi operatsioonides ja Swedbank Eestis, varem ka Ergo kindlustuses ja Sampo pangas.

Raadik on lõpetanud Tartu ülikooli ettevõtte rahanduse ja investeeringute ning ökonomeetria eriala. Juhtimise alal on ta end täiendanud London Business Schoolis ning läbinud erinevaid magistri- ja doktoriõppe kursuseid ökonomeetria, makroökonoomika ja derivatiivide valdkonnas Clarki ülikoolis.

AS-i Eesti Post põhitegevusala on posti- ja logistikateenuste osutamine ning e-arvete käitlemine. Lisaks emaettevõttele kuuluvad kontserni tütar- ja sidusettevõtted. SIA Omniva ja UAB Omniva LT põhitegevus on pakiautomaadi- ja kullerteenuse pakkumine Läti ja Leedu turul.

AS-i Maksekeskus tegevusalaks on makselahenduste pakkumine e-kaubandusega tegelevatele ettevõtetele Baltikumis. Finbite OÜ pakub e-arvete ja fintech lahendusi üle Baltikumi. Post11 pakub e-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi kaupade kättetoimetamiseks.

Omandisuhtelt on AS Eesti Post Eesti riigile kuuluv äriühing. Kontsernis töötab 2300 inimest üle Baltikumi ning 2020. aasta käive oli 135,6 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles