Maksuameti endine juht liitus Swedbank Eesti nõukoguga

BNS
Copy
Valdur Laid.
Valdur Laid. Foto: Mihke Maripuu/Postimees

Panga ainuaktsionäri, valdusfirma Swedbank Baltics AS otsusega nimetati Swedbank Eesti nõukogusse uus liige – Valdur Laid, kellest sai 15. novembrist nõukogu sõltumatu liige.

Swedbanki nõukogu uues koosseisus on kuus liiget, sealhulgas neli endist liiget Swedbanki grupist – Jon Lidefelt, Tiina Sepa, Tarmo Pajumets ja Mustapha Messili, ning kaks sõltumatut liiget ― Magnus Olsson ning novembris ametisse nimetatud Valdur Laid, teatas pank.

Valdur Laid on UG Investments OÜ tegevjuht. Aastatel 2017–2020 oli Laid maksu- ja tolliameti peadirektor. Enne seda töötas ta aastatel 2012–2017 Telia Soome üksuses, neist viimased neli aastat selle tegevjuhina.

Aastail 2002–2012 oli Laid Elion Ettevõtted AS-i juhatuse liige ning alates 2004. aastast Elioni juhatuse esimees. Ta on lõpetanud Tallinna tehnikaülikooli majandusteaduskonna cum laude ning tal on magistrikraad Šveitsi IMD Business Schoolist.

Swedbank AS-i nõukogu planeerib panga tegevust, annab juhatusele juhiseid panga juhtimise korraldamisel ja teostab järelevalvet panga tegevuse üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles