Digioskused ja soov välisturgu vallutada liitsid Chaga ja Boost Yourselfi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Osaühing Chaga, mille eesotsas on Siim Kabrits, ekspordib oma tooteid kahekümnesse riiki üle maailma. Boostmega ühinemise tulemusena tahab ta ennekõike paremini hakata toimetama välisturul.
Osaühing Chaga, mille eesotsas on Siim Kabrits, ekspordib oma tooteid kahekümnesse riiki üle maailma. Boostmega ühinemise tulemusena tahab ta ennekõike paremini hakata toimetama välisturul. Foto: Erakogu

Chaga Healthi kaubamärgi omanik osaühing Chaga ja osaühing Boostme, kes on Eesti turul tuntud Boost Yourselfi supertoidusegudega, otsustasid ühineda.

​Novembris lõpule jõudva ühinemise tulemusena tahetakse luua Eestisse üks juhtivamaid rahvusvahelise ekspordivõimekusega tervisetooteid pakkuvaid ettevõtteid.

​Kollageen ja taimne valk tõid suure kasvu

Chaga oma Tõrvas asuva tootmisega on Eesti tervise- ja loodustoodete valmistamisele keskendunud ettevõte. Boostme on Eesti tervisetoodete ettevõte, mille asutas 2015. aastal Karksi-Nuiast pärit Teet Torim koos partneri Sven Nuumiga. Tänavu läbis see uuenduskuuri, mille tulemusena kasvas käive ligi 54 protsenti. Tõus tuli peaasjalikult kollageeni ja taimse valgu toodete arvelt. Kahele kandvale talale on lisandunud suve lõpus valminud sporditoodete sari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles