Tööstuspargid võtavad oma esimeste ettevõtete näo

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Mäeltküla tööstuspark laiub ligi 62-hektarilisel maa-alal. Detailplaneeringuga määratletud kruntide suurused on 4632 – 44 294 ruutmeetrit ning suurema maatüki vajamise korral on hoonestusõiguse omandanud ettevõttel võimalik krunte liita.
Mäeltküla tööstuspark laiub ligi 62-hektarilisel maa-alal. Detailplaneeringuga määratletud kruntide suurused on 4632 – 44 294 ruutmeetrit ning suurema maatüki vajamise korral on hoonestusõiguse omandanud ettevõttel võimalik krunte liita. Foto: Marko Saarm

Viljandimaale omavalitsuste toel kerkivates tööstusparkides toimetavad kopad. Kui Viljandi vallas Mäeltkülas algas novembris taristu ehitamine, siis Suure-Jaanis lõi kopa maasse ettevõte SKM Metallitööd, et alustada oma ärihoone püstipanekut.

Nagu ütles Suure-Jaani tööstusala arendusspetsialist Erki Heinaste, võib üldise pildiga rahul olla ja üle poole kruntidest on nüüdseks jagatud. Tööstusala kaardilt näeb, et kokku on 16 hektaril 25 krunti, millest 19 on tootmis- ja ärimaad ning kuus pereelamumaad. Eelmisel nädalal oli broneeritud 15 krunti. Taristu on juba valmis ning ettevõtja hooleks jääb hoone püsti panna ja seal tegevust alustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles